Paul:

Nu weet ik pas hoe verkeerd ik al die tijd heb gegeten

Paul wilde en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Paul

Meedoen aan PBP.. Kan ik nu nog wel drankjes doen, uiteten gaan of genieten? Kan ik het combineren met mijn nachtdiensten? Het antwoord hierop is JA. Door PBP heb ik er een goede balans in kunnen vinden. Ik werk belachelijk veel op belachelijke tijden maar vind daarnaast genoeg tijd om te sporten, op mijn eten te letten en van het leven te genieten.

Ik wilde al langere tijd beginnen met PBP, ik zag de progressie die mensen maakte, ik geloofde bijna mijn ogen niet. Ik wilde dat ook bereiken. Na het horen en zien van een succesverhaal van een bekende heb ik mij meteen ingeschreven. In het begin is het even passen en meten met voeding. Na een paar weken had ik de voeding goed onder controle, nu pas had ik door hoe verkeerd ik al die tijd heb gegeten.

Het trainen was iets lastiger voor mij, ik werk soms 50-60u in de week waarvan 4 nachten. Daarnaast voetbal ik ook nog en moest dus soms 3-4 fitnessdagen en 2 trainingsdagen inplannen. Ik sla dus regelmatig een training over als het niet uitkomt, maar ik blijf wel altijd goed op mijn voeding letten.

Daarnaast ben ik een redelijk feestbeest, ik kan me behoorlijk misdragen in het weekend met alcohol. Dit doe ik nog steeds maar ook (iets) bewuster. Iets minder biertjes, iets meer wodka spa rood, geen shoarma of vette hap voor mij na het stappen.

Of ik dan geen last heb gehad van tegenslagen? Gelukkig wel, want hier leer ik alleen maar van en merk ik hoe sterk ik in mijn schoenen sta. Ik heb mede door de goede coaching van Guus heel wat obstakels weten te overwinnen.

Éen ding weet ik zeker, ik had nooit gestaan, waar ik nu sta, zonder PBP.

— Paul

Het plan van Paul

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.