Remco (26):

Nu na 6 maanden ben ik 15 kilo afgevallen en voel ik me een stuk zelfverzekerder over mezelf

Remco wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Remco

Na lange tijd stilzitten en aankomen vond ik het tijd om te gaan werken aan mijn lichaam. Mijn vriendin was al bezig met Personal Body Plan. En zo heb ik besloten om ook die stap te zetten. Ik zat niet lekker in mijn vel. Vond mezelf totaal niet aantrekkelijk. Daar gingen we wat aan doen.

Nu na 6 maanden ben ik 15 kilo afgevallen en voel ik me een stuk zelfverzekerder over mezelf. Ik ben zo trots op de resultaten die ik samen met mijn Personal Body Coach Heleen Koemeester behaald heb. Ze stond altijd voor me klaar ook wanneer ik even een down momentje had.

Personal body plan heeft me niet alleen geholpen met afvallen en fitter worden. Mijn houding is vele malen beter geworden. Hierdoor heb ik minder last van mijn rug en merk ik zelf dat ik daar ook veel bewuster mee omga.

Samen met Heleen  ga ik nu verder met de volgende stap: Muscle Building Plan. Met verse nieuwe doelen en veel motivatie!

Heleen heeft altijd de tijd genomen om naar me te luisteren. Ze is erg motiverend en ondersteunend geweest. Ze heeft altijd net een stapje extra gezet voor mij. Zoals in weken dat ik het moeilijk had naast onze coachdag toch even vragen hoe het gaat.

 

— Remco

Het plan van Remco

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.