Simone:

Nu na 4 maanden ben ik bijna 8 kilo kwijt

Simone wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Simone

Voordat ik aan Personal Body Plan begon was ik nogal aan het jojo’en met mijn gewicht. Wanneer ik bezig was met afvallen en ik geen resultaat meer op de weegschaal zag, was ik er klaar mee en viel ik weer terug in mijn oude gewoontes.

Ik volgde Personal Body Plan al een tijd op Instagram en zag elke keer resultaten voorbij komen van andere mensen. Hier was ik zo jaloers op! Waarom lukt het die mensen wel en mij niet? Ik zat zelf niet meer lekker in mijn vel en werd nogal onzeker. Voor mij was dit een teken dat ik echt actie moest ondernemen en mij toen toch heb ingeschreven! ⠀ ⠀

Tot op de dag van vandaag ben ik super blij dat ik dit ben gaan doen. Tuurlijk zijn er moeilijke momenten en heb ik er af en toe even geen zin meer in, maar dan kijk ik terug naar de foto hoe ik was en zo wil ik niet meer zijn! Nu na 4 maanden ben ik bijna 8 kg kwijt! Dit heb ik ook zeker te danken aan mijn Personal Body Coach Nick, want alleen was dit mij nooit gelukt. ⠀

Wat mijn Personal Body Coach vooral duidelijk heeft gemaakt is dat het erom gaat hoe ik mij voel, hoe ik mijzelf zie als ik in de spiegel kijk. Het gaat niet alleen om het gewicht maar om hoe je je zelf voelt!

— Simone

Het plan van Simone

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.