Danyk (26):

Nu na 12 maanden ben ik 8 kilo kwijt en zit ik heel lekker in mijn vel

Danyk wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Danyk

Ik zal mij even voorstellen: ik ben Danyk en ik woon samen met mijn lieve vriend, (bonus) zoontje van 5 en onze dochter van 2. Ik ben in de zomer van 2020 begonnen met Personal Body Plan.

Ik heb mij hiervoor opgegeven, omdat ik na mijn bevalling merkte dat ik niet lekker in mijn vel zat. Veel kleding dat ik aantrok wilde ik gelijk weer uittrekken, omdat ik mij heel onzeker voelde. Alles wat ik aan had vond ik niet mooi staan. Heel veel mensen zeiden tegen mij dat het heel logisch is om niet meteen ‘strak in je lichaam’ te zitten na een bevalling. Dit zei ik ook continu tegen mijzelf.

Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee. Ik at niet heel ongezond, maar er zat geen ritme in mijn dagen dus at ik ook op verschillende tijdstippen. Het kwam dan ook wel vaker voor dat ik geen zin had om te koken en dan bestelden we iets. Ook snackte ik in de avonden veel. Op een gegeven moment walgde ik hier zo van.

Ik wist dat mijn broer en schoonzus al een tijd aan Personal Body Plan deden. Mijn schoonzus tipte mij om mij ook aan te melden. In de zomer van 2020 ben ik dan ook begonnen met het Fat Burning Plan. In het begin was het mega wennen, want opeens was mijn dag mega gestructureerd, al mijn eten was ingepland. Tegelijkertijd gaf me dit zoveel rust. Geen stress meer en alles wat ingevuld was (en binnen mijn kcal budget paste) kon ik eten. Daarnaast ben ik veel bewuster geworden over wat mijn lichaam binnenkrijgt. Hoeveel vetten, eiwitten, koolhydraten en vezels je binnen moet krijgen en welke producten je beter kunt laten staan.

Ik deed drie keer per week een PBP@Home training en al snel zag ik progressie. Dit motiveerde mij om door te gaan en niet te stoppen om mijn doel te bereiken. Nu na 12 maanden ben ik 8 kilo kwijt en zit ik heel lekker in mijn vel. Ik durf mijn korte broeken en strakke shirtjes weer uit de kast te trekken en voel mij hier zelfverzekerd in.

Ik heb een tijd lang veel last gehad van mijn onderrug. Door de oefeningen uit te voeren zijn mijn rugspieren sterker geworden en heb ik geen klachten meer!

Ik heb dit ook heel erg te danken aan mijn lieve Personal Body Coach Heleen Koemeester. Ze staat altijd paraat en geeft mij tips om met bepaalde omstandigheden om te gaan. Bijvoorbeeld als ik een avondje wat wil drinken met vriendinnen. Daarnaast motiveert ze mij elke keer weer om door te gaan en niet op te geven als het even iets lastiger gaat. Ik zou Personal Body Plan zeker aan andere mensen aanraden. Het geeft zoveel houvast en de app werkt heel overzichtelijk.

De aankomende periode ga ik aan de slag met het Muscle Shaping Plan. Ik ben benieuwd hoe dit gaat worden, maar ik heb er zeker zin in!

 

— Danyk

Het plan van Danyk

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.