Carmen (22):

Nu kan ik in de spiegel kijken en tevreden zijn met wat ik zie

Carmen wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Carmen

Ik heb lang getwijfeld of ik wel moest beginnen met Personal Body Plan. Ik was bang dat ik de spontane etentjes en borrels moest laten, iets wat ik echt niet wilde.

Ik kwam er door mijn coach achter dat ik veel te weinig at en daardoor vervolgens enorme hoeveelheden in één keer at. Ik liep vast in de sportschool. Progressie zat er niet meer in. In de eerste corona golf voelde ik mij helemaal niet meer fit. Ik besloot mij toch in te schrijven en het een half jaartje een kans te geven.

Na een maand waren er al wat kilo’s af en dit zorgde voor meer motivatie. Ik kwam erachter dat je alsnog spontane etentjes en borrels kunt hebben, en dat een keer niet tracken ook prima is. Ik heb me al jaren niet lekker in me vel gevoeld. Nu kan ik in de spiegel kijken en tevreden zijn met wat ik zie. Eerder zag ik vooral de min punten, nu zie ik ook wat er mooi is.

Anjes als coach was een goede beslissing, ze snapt mijn werk rooster en de struggles die daar bij horen. Reageert soms ook op dagen waarop we geen contact moment zouden hebben. Ze motiveert en is behulpzaam Inmiddels heb ik mij opgegeven om nog een jaar door te gaan! Ben benieuwd wat het gaat brengen!

— Carmen

Het plan van Carmen

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Carmen

Anjes Thonhauzer (39)

4.53 / 5

614 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.