Stef (29):

Nu eet ik zelfs meer dan voorheen!

Stef wilde en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Stef

“Voordat ik een relatie kreeg met mijn vriendin was ik altijd veel in de sportschool te vinden, dit was er de laatste tijd bij ingeschoten. Ik wilde weer sterker en fitter worden dus begonnen we aan Personal Body Plan.

In eerste instantie wist ik niet goed hoe ik Personal Body Plan zou gaan kunnen combineren met de zaak. Ik heb het erg druk en eten stond altijd laag op de prioriteitenlijst. Elke dag stonden er pistolets op het menu voor lunch en al snel kwam ik erachter dat als ik die ging vervangen voor een alternatief ik ineens véél meer mocht eten.

Samen met mijn vriendin ben ik gaan kijken welke makkelijke eetwissels ik in mijn dagelijkse leven kon toepassen. Nu eet ik zelfs meer dan voorheen!

Mijn vriendin helpt mij om mijn dag in te plannen en zorgt ervoor dat er elke avond weer wat lekkers op tafel staat. Samen kunnen we echt genieten van een gezond maaltje en zonder elkaar was dit niet gelukt!”

— Stef

Het plan van Stef

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.