Jesse (33):

Nu eet ik een stuk gevarieerder, heb ik weer motivatie om te sporten en boek ik enorm resultaat

Jesse wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Jesse

Ik ben altijd erg sportief geweest en heb altijd op mijn voeding gelet. Toen ik vier jaar geleden voor het eerst vader werd zakte dat een beetje in. Drukke baan, baby, nieuw huis, je kent het wel.

Ik at daardoor vooral makkelijk en eenzijdig. Veel eiwitshakes met havermout en kwark. Weinig variatie dus. Toen mijn vriendin 1,5 jaar geleden begon met Personal Body Plan en ik ook bij haar enorme resultaten zag, wist ik dat het tijd was voor een nieuwe lifestyle.

Nu eet ik een stuk gevarieerder, heb ik weer motivatie om te sporten en boek ik enorm resultaat. Ik eet wat ik wil binnen mijn budget en dat maakt het gezond leven zoveel leuker en makkelijk vol te houden. Dankzij de wekelijkse coaching met Marco blijf ik scherp en dat is de stok achter de deur die ik nodig heb.

Mijn Personal Body Coach Marco houdt me scherp, motiveert me en er is ruimte voor een gezellig praatje. Dat maakt dat er een leuke connectie ontstaat.

— Jesse

Het plan van Jesse

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Jesse

Marco van de Scheur (30)

4.72 / 5

2078 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.