dannissa (42):

Nu -16 kg verder voel ik me top!

dannissa wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van dannissa

Personal Body Plan kwam voor mij precies op het goede moment. Ik was op een punt dat mijn gewicht ongezond was en ik zat niet lekker in mijn vel. Ik werd toen door mijn broertje gewezen op Personal Body Plan. Ik heb mij gelijk ingeschreven, heb mijn schouders eronder gezet en ben begonnen.

Het duurde even voor ik mijn weg had gevonden en ik de knop had omgezet wat betreft het veranderen van mijn lifestyle. Ik werk als stewardess en heb best een onregelmatig en hectisch leven. Zelfs onder die omstandigheden is Personal Body Plan heel goed te doen.

Met steun van mijn Personal Body Coach Anjes is het mij prima gelukt! Anjes heeft mij super gesteund! Ze denkt lekker met mij mee en weet mij ook de positieve kanten te laten zien als ik die even niet zie.

Het vergt gewoon veel planning, maar ik merk dat als ik van tevoren mijn voeding plan het allemaal prima gaat! Naar mijn idee is het key om jezelf gewoon geen dingen te ontzeggen……. alles met mate en jouw eigen grenzen te stellen en te kennen wat betreft voeding.

Nu -16 kg verder voel ik me top! Ik zit lekker in mijn vel en ik heb een gezond gewicht. Mijn doel heb ik dus reeds bereikt. Nu wil ik binnenkort overstappen op het Muscle Shaping Plan en verder bouwen aan mijn lichaam. Ik kan iedereen Personal Body Plan aanraden! Het is een fijne manier om geleidelijk jouw way of life te veranderen en lekker in jouw vel te komen, zonder streng dieet.

— dannissa

Het plan van dannissa

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van dannissa

Anjes Thonhauzer (39)

4.53 / 5

614 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.