Janine (26):

Nu 14 weken verder ben ik 11kg kwijt en voel ik me veel fitter op het basketbalveld!

Janine wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Janine

Wat ben ik blij dat ik ben gestart met Personal Body Plan!

Ik speel al een aantal jaar topsport basketball en ik train dus veel, toch was ik in december 2020 niet fit op het veld en had ik steeds meer last van blessures. Er waren ook wat (corona) kilo’s bijgekomen. Er moest dus iets veranderen en toen ben ik begonnen met Personal Body plan.

Het fijne van Personal Body Plan is dat je kan eten wat je zelf wilt. Als het maar in je budget van de dag past. Dit zorgt ervoor dat het voor mij makkelijk vol te houden is, want je hoeft zeker niet alle lekkere dingen te laten liggen 😍🍫

Nu 14 weken verder ben ik 11kg kwijt en voel ik me veel fitter op het basketbalveld! Super blij mee en ik blijf de app zeker gebruiken de komende jaren. Ik heb minder last van blessures en ik voel me fit 💪🏼

Mijn Personal Body Coach Nancy geeft mij goeie tips en recepten en zorgt voor een positieve sfeer ☺️

— Janine

Het plan van Janine

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Janine

Nancy de Bruin (36)

4.61 / 5

159 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.