Novi (36):

We zijn nu 12 weken verder en ik voel me zoveel beter!

Novi wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Novi

Mijn realisatie dat er iets moest veranderen was na een dagje op het strand met mijn gezin en vrienden. Ik had geen zwempak aan, omdat ik me hier erg ongemakkelijk in voelde. Iemand vroeg of ik ging zwemmen en voordat ik antwoord kon geven zei mijn dochtertje: “Oh, mama gaat nooit met ons het water in.”

Dat was even slikken. Mijn onzekerheid stond in de weg van het hebben van een leuke tijd met mijn kinderen. Toen ging de knop om en wist ik dat er iets moest veranderen.

We zijn nu 12 weken verder en ik voel me zoveel beter! Ik heb meer energie, minder rugpijn, voel me veel blijer en zelfverzekerder. Daarnaast ben ik 6 kilo lichter! Ik sport 3 keer per week thuis en soms is dat een uitdaging met 2 kinderen, maar het is zeker te doen. Daarnaast leer ik door de dagelijkse lessen en mijn contact met mijn Personal Body Coach zoveel over voeding en een gezonde levensstijl.

Mijn Personal Body Plan avontuur is nog maar net begonnen, maar ik ben enorm trots op wat ik tot nu toe heb bereikt. Ik kijk uit naar wat de toekomst te bieden heeft en in de tussentijd geniet ik van het proces 💪🏻

Mijn Personal Body Coach Wendy is echt een topper! Vanaf dag 1 is ze mijn stok achter de deur. Ze is praktisch, behulpzaam, motiverend, positief en super inspirerend. Haar enthousiasme is zo aanstekelijk dat ik altijd een grote smile op mijn gezicht heb wanneer ik haar berichtjes lees. Ik voel me echt een bofkont met haar als coach en ben haar enorm dankbaar ❤️

— Novi

Het plan van Novi

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.