Anne:

Nooit meer dieten!

Anne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anne

Voor Personal Body Plan was ik al regelmatig in de gym te vinden. Meestal deed ik dan mee aan de groepslessen, omdat ik in mijn eentje niet vooruit te branden was en nooit goed wist welke oefeningen ik het beste kon doen. Ik sportte vaak omdat ik het prettig vond en voor mijn conditie, maar ook omdat ik af wilde vallen.

Dat afvallen gebeurde wel, maar de kilo’s zaten er ook snel weer aan, omdat ik qua voeding geen idee had waar ik mee bezig was. Ik had periodes waarbij ik overdag weinig af, en na een maand was ik er weer klaar mee en at ik weer van alles en nog wat, waardoor ik al snel weer op mijn oude gewicht zat. Meestal raakte ik mijn motivatie kwijt omdat ik hard mijn best had gedaan maar geen progressie zag bij mijn lichaam.

Na een aantal jaar jojo-en was ik er helemaal klaar mee. Ik voelde me moe, niet fit en vooral niet tevreden met mezelf. Ik wilde er wat aan veranderen maar ik wist niet hoe. Toen ik Personal Body Plan voorbij zag komen op Social Media dacht ik meteen, dit is iets voor mij. Begeleiding op het gebied van gedrag, voeding, training en herstel, en de focus op een lifestyle verandering in plaats van een dieet.

Ik ben nu drie maanden bezig en super blij dat ik hieraan begonnen ben. Ik voel me veel fitter en sterker. Het was even wennen en ik voelde me een beetje onzeker om in de gym de kracht trainingen te doen tussen alle mannen, maar daar had ik me al snel overheen gezet. Ik geniet van de trainingen en daag mezelf iedere training weer uit om een tandje extra te doen. Nooit gedacht dat ik in me eentje zo hard kon trainen!

In de gedragslessen heb ik al veel geleerd over voeding, ik zie nu in wat ik al die jaren verkeerd deed. Ook snap ik nu dat diëten geen zin heeft wil je een langdurig resultaat behalen. Soms ben ik geneigd weer terug te vallen in mijn oude gewoontes. Ik baal dan even maar zet al snel de knop weer om. Samen met mijn Personal Body Coach Riek probeer ik hier stabiliteit in te vinden en zoeken we naar datgene wat werkt voor mij.

Ik ben nog maar net bezig en nu al trots op wat ik bereikt heb, en dat zal alleen nog maar meer gaan worden!

— Anne

Het plan van Anne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.