Sanne:

Nobody said it was easy, but it’s more than worth it!

Sanne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Sanne

Ik heb zoveel meer kennis gekregen over voeding en training. Ik ben ontzettend blij met de progressie die ik gemaakt heb, mede dankzij de hulp en motiverende woorden van mijn coach Loes Pross. Natuurlijk heb ik weleens een terugval, eet ik weleens wat lekkers of drink ik een drankje. Door Personal Body Plan heb ik geleerd na een terugval niet door te slaan maar de draad weer op te pakken. Ik had nooit verwacht dat ik zo’n goede balans zou kunnen vinden.

Voordat ik begon aan Personal Body Plan ging ik ook wel naar de sportschool, maar had er totaal geen verstand van en ging altijd met tegenzin. Nu zit ik in een ritme, ik weet waar ik mee bezig ben en ga ik met veel plezier naar de sportschool. In het begin is het heel erg wennen, ook voor je omgeving. Zodra je omgeving ziet dat jij er gelukkig van wordt en progressie boekt, wil iedereen weten hoe je dat gelukt is 😉

Ik ben blij dat ik een gezonde lifestyle gevonden heb en ga zeker door met Personal Body Plan om een nog betere versie van mezelf te worden.

— Sanne

Het plan van Sanne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.