Nina (21):

Niet alleen fysiek, maar ook mentaal ben ik veel sterker geworden

Nina wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Nina

In maart dit jaar is er natuurlijk veel veranderd. Sportscholen gingen dicht, werk werd anders en scholen gingen zo veel mogelijk online lesgeven.

Normaal reisde ik van huis naar de universiteit en weer terug, ging ik na een dag les even langs de sportschool om wat oefeningen te doen en probeerde ik vooral niet te veel koolhydraten te eten.

Dat klinkt allemaal als een prima ritme, alleen wist ik meestal niet waar ik mee bezig was. Uiteindelijk heb ik besloten om met Personal Body Plan te beginnen. Ik zag veel goede resultaten en wist dat ik toch een eerste stap moest zetten.

Ik was mij er natuurlijk van bewust dat niet alles van een ‘leie dakkie’ zou gaan. Dit realiteitsbesef heeft er de afgelopen 24 weken voor gezorgd dat ik mijzelf iedere keer weer oppakte als ik een keer een dagje over mijn kcalbudget heen zat.

Mijn Personal Body Coach Kelly Stokman heeft een ontzettend grote rol in dit proces gespeeld en ik zou absoluut geen ander willen. Ik ben vrij onzeker en streng voor mezelf. Ik wil altijd de beste resultaten en goed is niet goed genoeg.

Kelly heeft mij in laten zien dat een resultaat van 1 kilo per maand ook een resultaat is en dat het niet altijd op en top hoeft te zijn. Hierdoor ben ik best wel trots ben op wat ik tot nu toe heb bereikt.

Niet alleen fysiek, maar ook mentaal merk ik dat ik veel sterker ben geworden. Ik sta sterker in mijn schoenen, ben zelfverzekerder en ervaar ook minder stress als het gaat om hoe je een gezonde levensstijl aanhoudt. Ik ben in ieder geval ontzettend blij dat ik deze stap heb gemaakt en ik ga er ook zeker mee door!

— Nina

Het plan van Nina

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.