Nina (22):

Ik voel me zoveel zekerder

Nina wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Nina

Ik heb zoveel dingen geprobeerd, maar niks werkte. Totdat ik stuitte op Personal Body Plan en ik dacht: laten we het maar proberen.

Ik boekte al meteen progressie! De kilo’s vlogen eraf en elke meeting werd ik zekerder van mezelf. Mijn grootste steun hierin was mijn Personal Body Coach Jill Hübner (@mrsqualitytime).

Ze hielp me erdoorheen als ik een keer niet wilde of het niet lukte! Jill heeft er voor gezorgd waar ik nu sta! Ze hielp me waar kon en als ik het niet meer zag zitten wist ze precies hoe ik er weer zin en motivatie voor had.

Starten met Personal Body Plan is het beste wat me kon overkomen, ik wil en ga ook nooit meer terug naar hoe het was. Ik ben er nog steeds niet, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat lukken met dit plan!

— Nina

Het plan van Nina

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.