Nikie (20):

Door Personal Body Plan ben ik bewuster bezig

Nikie wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Nikie

Ik ben begonnen met Personal Body Plan toen ik voor mijn gevoel echt een dieptepunt had bereikt. Er stond een getal op de weegschaal waar ik het niet mee eens was en ik zat niet lekker in mijn vel.

Ik volgde al een hele tijd de Instagram van Personal Body Plan en vond de resultaten echt verbazingwekkend. Toen heb ik het aan mijzelf als een soort cadeau gegeven.

Na mijn begin keek ik uit naar de nieuwe meting, want ik wilde van die eerste foto af. Na vier weken was het resultaat al zo zichtbaar en dat terwijl je zelfs een stuk chocolade hoef ik niet te laten liggen.

Door Personal Body Plan heb ik meer controle over mijn lichaam en ben ik bewuster bezig. Ik voel me weer helemaal fit en kan met trots naar mezelf in de spiegel kijken.

Ik wil dit graag delen omdat Personal Body Plan echt de moeite waard is! Een betere versie van jezelf is echt een cadeau en dat wens ik iedereen toe! Niet alleen het zichtbare verschil maakt me blij en trots, maar ook mijn mimiek en lichaamstaal zijn positief anders. Nog 31 weken te gaan, en die ga ik in volle overgaven tegemoet!

— Nikie

Het plan van Nikie

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.