Nikie (20):

Mentaal ben ik een stuk positiever en ik voel me veel beter

Nikie wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Nikie

Al eerder heb ik een progressie gedeeld (26 weken). Hierop was ik al erg trots en ik had dan ook nooit gedacht dat ik nog verder zou raken! Nu ben ik 10 kg lichter en wat maten kwijt, dus ik ben nog trotser dan trots.

Ook al is het moeilijk om tevreden te zijn met waar ik nu sta, de foto’s helpen heel erg om te realiseren waar ik vandaan kom. Ook nu ik 36 uur in de week in een animatie team werk, lukt het me om de trainingen en de voeding (bijna altijd ;D) te voltooien en in te vullen.

Ik gaf Personal Body Plan mezelf als een cadeau en daar ben ik blij mee. Mijn inzichten zijn groter, net zoals mijn glimlach, wat je overigens niet op de progressiefoto’s ziet. :’)

Ook mijn Personal Body Coach Bob Franssen (vanaf mijn tweede halve jaar) heeft mij nieuwe inzichten gegeven en motiveert mij als ik er even geen zin meer heb. Bob heeft ervoor gezorgd dat ik toch een extra stapje verder ging, mezelf opnieuw uitdaagde en niet opgaf!

Ik raad Personal Body Plan iedereen aan, want dit is een verandering die blijft, van binnen en van buiten!

— Nikie

Het plan van Nikie

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Nikie

Bob Franssen (37)

4.58 / 5

2392 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.