Ferry:

Niet twijfelen maar gewoon er voor gaan!

Ferry wilde gespierder worden en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Ferry

Ik dacht altijd goed bezig te zijn met krachttraining. Ik nam altijd een eiwit shake na het trainen en at veel boterhammen met kipfilet, maar een strakke buik? Ho maar.

Ik ben met Personal Body Plan begonnen omdat ik goed in mijn vel wilde zitten en een fitte lifestyle wilde met bijbehorend resultaat. Inschrijven voor Personal Body Plan is de beste keuze ooit geweest! Natuurlijk heb ik soms ook lastige momenten, maar dankzij de vier pijlers (gedrag, voeding, training en herstel) heb ik een mooie balans gevonden waarbij ik én aan mijn doelen werk, én ook nog kan genieten. Dankzij de hulp van mijn Personal Body Coach Mark heb ik nu eindelijk bereikt wat ik zelf niet kon bereiken.

De eerste drie maanden zijn voorbij en ik heb nog geen moment spijt gehad. Dit is een basis waar ik de rest van mijn leven wat aan heb! Ik kan Personal Body Plan iedereen aanraden, want dankzij Personal Body Plan beschik ik nu over de juiste tools voor het behalen van resultaat. Ik ben dan ook super trots op mijn resultaat want ik nu op de helft al heb behaald en kijk dan ook ontzettend uit naar de resterende tijd!

— Ferry

Het plan van Ferry

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.