Rianne (20):

Het opstaan is wat er het meeste toe doet

Rianne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Rianne

Met een heleboel ervaringen rijker kijk ik terug op de afgelopen 1,5 jaar van mijn Personal Body Plan. Mijn Personal Body Coach Kirsten Hogendoorn heeft mij super begeleid tijdens mijn plan. Inmiddels ben ik zelf ook Personal Body Coach en begeleid ik heel wat toppers naar de beste versie van zichzelf. Wie had dat twee jaar geleden gedacht?

Mijn doelen voor het komende jaar? Nog fitter worden en dit ook blijven. Vooral het laatste is een uitdaging. Bij iedereen schiet het er wel eens bij in en zijn er even andere prioriteiten. Als student weet ik dat als geen ander. Het belangrijkste is juist om het na zo’n periode weer op te pakken en de balans te hervinden. Dit probeer ik ook aan anderen mee te geven: niet het vallen, maar het opstaan is wat ertoe doet.

— Rianne

Het plan van Rianne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Rianne

Kirsten Hogendoorn (31)

4.74 / 5

4836 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.