Nienke:

Juist omdat ik mag blijven eten wat ik lekker vind voelt het niet als een dieet.

Nienke wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Nienke

Voordat ik aan Personal Body Plan begon was ik al bezig met het volgen van een gezonde lifestyle. En dat ging me aardig goed af. Ik sportte veel en at redelijk gezond. Vervolgens ging ik backpacken en kwam ik ruim 10 kilo zwaarder terug. Ik voelde mij ongelukkig in mijn eigen lichaam. Mijn idee was om de kilo’s er zelf weer af te sporten, maar dit lukte niet. Vandaar mijn start met Personal Body Plan.

Nu, een half jaar later kan ik in de spiegel kijken en voel ik me echt goed. Daarnaast heb ik door het sporten bakken met energie over en geef ik mijn lichaam alleen nog maar dingen die het nodig heeft.

En ja, ook ik eet nog steeds koekjes en ijs. Juist omdat ik mag blijven eten wat ik lekker vind voelt het niet als een dieet. Ondertussen ben ik alweer aan het kijken naar de volgende stap en kan ik iedereen Personal Body Plan aanraden!

 

— Nienke

Het plan van Nienke

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Nienke

Anneke Rijks (32)

4.81 / 5

2298 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.