Nicole (24):

Achteraf gezien was het hard werken, maar Personal Body Plan was de moeite zeker waard

Nicole wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Nicole

Een jaar geleden gooide in mijzelf in het diepe en begon ik aan Personal Body Plan. Ik was allesbehalve tevreden op lichamelijk gebied. Dat had natuurlijk ook de nodige onderliggende oorzaken, zoals weinig lichaamsbeweging en een slechte balans op het gebied van voeding.

Het eerste half jaar hebben Personal Body Plan en mijn Personal Body Coach Nick van Kessel (@coached_by_nick) mij meegenomen in een compleet nieuwe wereld op het gebied van Gedrag, Voeding, Training en Herstel.

Dat beviel zo goed dat ik er nog een half jaar aan vast plakte. Nick is een coach die weet waar hij het over heeft, kritische vragen durft te stellen, ruimte geeft voor eigen invulling, je zo nodig een spiegel voorhoudt en je het af en toe ook lekker zelf laat uitvogelen.

Buitenom mijn intrinsieke motivatie is dat zeker een onderdeel geweest van mijn succesformule. Achteraf is het dit jaar hard werken geweest, maar dat heeft altijd geloond, hoe klein de progressie soms ook leek.

— Nicole

Het plan van Nicole

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Nicole

Nick van Kessel (35)

4.54 / 5

1964 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.