Nick (28):

Ondanks dat ik zelf Sportmanagement en Ondernemen heb gestudeerd heb ik het afgelopen half jaar veel geleerd

Nick wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Nick

Het geven van tennislessen is af en toe al een redelijke aanslag op mijn lichaam. Daarnaast at ik af en toe en ongezonde hap in de kantine. Ik had vaak geen zin meer om zelf te koken of om nog te sporten naast het lesgeven.

Het was niet dat ik ontevreden was met mijn lichaam, maar ik was zeker ook niet tevreden. Toch vond ik zelf niet de motivatie om het roer weer een beetje om te gooien. Daarom schreef ik mij in voor Personal Body Plan.

Mijn doel was fitter worden, gezonder eten, fysiek sterker voelen, er fysiek weer sterk uit zien, en meer energie op de baan en in het leven hebben.

Ondanks dat ik zelf Sportmanagement en Ondernemen heb gestudeerd heb ik het afgelopen half jaar veel geleerd. Samen met mijn Personal Body Coach Hannah ga ik er nog een jaar tegenaan om weer nieuwe doelen te bereiken en de stok achter de deur te houden!

— Nick

Het plan van Nick

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.