Nick (31):

Wat ik misschien nog wel het leukste vind, is dat ik nog steeds nagenoeg elk weekend aan de borrel zit

Nick wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Nick

Ik heb de afgelopen jaren vrij consistent gesport, ongeveer 4 à 5 keer in de week. Omdat ik graag met vrienden een biertje doe en uiteten ga, voelde sporten soms meer als compensatie dan progressie, en was er weinig focus om doelgericht af te vallen. Hoewel ik enige basiskennis had over voeding, kon ik hier nog geen consistentie of plezier in vinden.

Tijd om Personal Body Plan eens te proberen. Ik ben nu ongeveer 8 weken bezig, maar ben al blij verrast met de eerste resultaten. Het tracken en afwegen is even aftasten, maar dat went snel en ik maak het mezelf gemakkelijk door maaltijdboxen in te slaan.

Wat ik misschien nog wel het leukste vind, is dat ik nog steeds nagenoeg elke vrijdag/zaterdag aan de borrel zit. Ik doe drie trainingen per week en deze zijn gemakkelijk op te pakken. De app maakt resultaat en progressie inzichtelijk en ik probeer er elke week een schepje bovenop te doen.

Aangezien mijn Personal Body Coach Saskie Kriesels (@saskia_pbp) ook een levensgenieter is, was dat voor mij een reden om haar als coach te kiezen. We wisselen één keer per week vragen uit en ik kan altijd rekenen op professionele en uitgebreide uitleg. Ik kijk uit naar het resultaat van de volgende maand!

— Nick

Het plan van Nick

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.