Nena (24):

Sterker dan ooit

Nena wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Nena

Ik ben in het verleden meerdere keren fanatiek geweest met fitness. Dit waren echter vaak korte ‘pogingen’ van een aantal weken, waarin ik me heel extreem aan een dieet hield en van 0 keer naar 6 keer in de week naar de sportschool ging.

Nooit was ik echt onzeker over mijn lijf, alleen ik droomde altijd wel van een écht sterk, gespierd en strak lichaam. Dit schoof ik altijd op de lange baan en echt verder dan dromen ging dit niet. Wel was ik vaak futloos, moe en gevoelig voor stress.

Tot ik in oktober 2019 het roer omgooide en startte met Personal Body Plan. Mijn levensstijl ging op de schop. Ik was klaar met dat energieloze gevoel in mijn lichaam. Nu ben ik begonnen met mijn vijfde maand.

Ik voel me fysiek en mentaal sterker dan ooit. Ik heb enorm veel plezier in het naar de gym gaan. Hierdoor verhoogde ik de frequentie al vrij snel van 2 naar 3 keer, en van 3 naar 4 keer.

Ook mentaal ben ik nu veel sterker. Mijn stress is weg en ik slaap goed. Ook het bewust bezig zijn met mijn voeding doet me goed. Geen diëten meer voor mij, maar gewoon het maken van bewuste keuzes en in het weekend ‘quilty free’ kiezen voor een pizza of kapsalon 😃

Mijn Personal Body Coach Lisa Minjon is voor mij een motivator. Iemand die voor mijn gevoel ‘achter mij staat’ en trots is op hoe ik het doe. Maar ook degene die zegt dat ik nu weer even normaal mijn voeding moet invoeren na een aantal luie vakantiedagen, haha!

— Nena

Het plan van Nena

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Nena

Lisa Minjon (30)

4.61 / 5

831 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.