Nena:

Sinds ik ben begonnen met Personal Body Plan voel ik me veel energieker, gelukkiger en weer zelfverzekerd!

Nena wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Nena

Na twee prachtige kinderen was het tijd weer een beetje voor mijzelf te gaan zorgen! Via een vriendin kwam ik bij Personal Body Plan en ben gelijk de eerst volgende maandag gestart! Beste keuze die ik kon maken!

Sinds ik ben begonnen met Personal Body Plan voel ik me veel energieker, gelukkiger en weer zelfverzekerd!

Ik ben door Personal Body Plan weer in gaan zien hoe belangrijk voeding is. Wanneer ik opsta, heb ik weer zin in een nieuwe dag. Ik ben veel bewuster bezig met voeding, en ik mag alles:) Zolang ik er zelf maar bewust over nadenk of het een verstandige keuze voor mij zal zijn.

Ik ben een stuk positiever in het leven dan voor Personal Body Plan. Ik vind eindelijk dat ik er zelf ook weer mag zijn, hierdoor kan ik nu alleen maar een nog leukere moeder zijn voor mijn kinderen.

3/4x per week trainen en bewust eten heeft mij dit resultaat gebracht in 12 weken! Ik heb nog nooit zo een fijn programma gevolgd. Ik heb de beste coach Merit van Muijlwijk die mij hier en daar aanstuurt en veel tips geeft. Maar het belangrijkste blijft consistentie!

— Nena

Het plan van Nena

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.