Anne-Marie:

Neem de tijd om aan je jezelf te werken en neem de tijd om de beste versie van jezelf te worden

Anne-Marie wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anne-Marie

Afgelopen kerst kreeg ik een prachtig cadeau van mijn lieve man: 6 maanden Personal Body Plan. Omdat ik op dat moment nog hoogzwanger was, besloot mijn man stiekem naar de Changing Life Hub te gaan om daar een foto te maken en deze foto pas te geven op kerstavond. Helaas voor hem herkende ik direct de vloer in de Hub en wist ik meteen wat het cadeau was! Blijer kon je mij niet maken, want voor mijn zwangerschap wist ik al dat ik dit wilde gaan doen.

Nu ons gezin compleet is met twee kinderen vond ik het weer tijd worden om aan mezelf te werken, want een drukke moeder zijn is geen reden om niet aan je gezondheid te werken.

Neem de tijd om aan je jezelf te werken en neem de tijd om de beste versie van jezelf te worden. Een beter voorbeeld kun je toch niet zijn voor je kinderen?!

Na 12 weken hard werken ben ik weer trots op mezelf en durf ik weer vaker in de spiegel te kijken. De laatste 12 weken gaan nu in, maar ik weet zeker dat dat helemaal goed gaan komen met mijn top Personal Body Coach Marjolein die mij blijft motiveren om iedere keer weer verder te gaan!

— Anne-Marie

Het plan van Anne-Marie

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Anne-Marie

Marjolein Agtereek (40)

4.81 / 5

2801 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.