Marielle:

Nee ik eet niet alleen maar sla en ja ik eet soms ook gewoon friet.

Marielle wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marielle

Oké slik, dit is toch wel een stap, jezelf op social media een soort van bloot geven. Na een half jaar met coach dacht dat ik het wel zonder kon (nou toch niet) na een winter van vetjes kweken en dus alles lekker verstopt onder een dikke trui werd het tijd om aan de bak te gaan. En nee het is geen schande om opnieuw hulp te vragen. Doe wat werkt voor jou! ⠀

Ik startte opnieuw 12 weken geleden bij mijn Premium Coach Marinke Temorshuizen en wilde vooral weer beter in mijn vel zitten en het liefst een beetje strakker. Ik had mijn doelen niet te hoog ingezet omdat je dan alleen maar kan falen, maar na 12 weken ben ik gewoon al 9 cm kwijt op mijn heupen en 5 cm in mijn taille!⠀

In kilo’s is het niet veel maar mijn broeken zakken van mijn kont, mijn jurkjes zitten niet strak meer. En nee ik eet niet alleen maar sla en ja ik eet soms ook gewoon friet. It’s al about the balance. Geniet ervan en houdt er de rest van de dag wat rekening mee.

Soms is achteruitgang, vooruitgang. Op naar de volgende weken en bedankt Marinke voor je geduld! Op naar nog meer mooie doelen.

— Marielle

Het plan van Marielle

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Marielle

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2889 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.