Natasja (28):

Mijn lichaam is sterker en fitter!

Natasja wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Natasja

Altijd heb ik, zoals ik het zelf noem ‘last van mijn lichaam’ gehad. Ik had dagelijks pijn in mijn nek en hoofd en dan kwam mijn rug ook nog regelmatig om de hoek kijken. Uiteindelijk kreeg ik de diagnose fibromyalgie. Het beestje had een naam gekregen, maar daar was alles mee gezegd.

Ik legde me er niet bij neer, dus deed ik een revalidatie traject om er mee te leren omgaan. Hier heb ik mentaal veel aan gehad. Fysiek was ik er nog lang niet. Een jaar na mijn revalidatie was het genoeg geweest. Ik wilde geen terugvallen meer waarin ik niet van de bank kon komen om naar de wc te lopen. Ik wilde een sterker en fitter lichaam. Ik ben van mening dat ik dan lichamelijk veel meer aankan en minder snel ‘last van mijn lichaam’ heb.

In juni ben ik begonnen met mijn Personal Body Plan en ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan. Ik sport 5 keer in de week, 3 keer volgens het plan en 2 keer ‘vrijwillig’ bootcamp. Mijn lichaam is sterker en fitter. De dagelijkse pijn is afgezwakt en ik heb het gevoel veel meer aan te kunnen.

Natuurlijk heb ik dagen dat mijn lichaam niet wil. Dat ik oprecht moeite heb om van de bank te komen, maar dit hoort ook bij mij. Eindelijk ben ik klaar voor de beste versie van mijzelf en ik ben dan ook trots op wat ik nu al heb behaald. Ik ga zeker door en ook dit zal met vallen en opstaan gaan. Maar ik kom er wel!

Mijn Personal Body Coach Milou helpt me weer opstaan na het vallen. Ze geeft mij handvaten en tips om vooruit te kunnen als ik het even niet meer weet. Ze motiveert mij waar nodig.

— Natasja

Het plan van Natasja

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Natasja

Milou Eisink (33)

4.53 / 5

563 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.