Natalie:

Ik kreeg er al heel snel plezier in.

Natalie wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Natalie

Ik wilde stoppen met roken en een keer niet 16 kilo aankomen. Zo begon ik aan Personal Body Plan. Een beetje ambitieus, dacht ik wel. Maar de app hield me lekker bezig, mijn Premium Coach Nadine beantwoordde al mijn vragen en ik viel gewoon af!

Ik ben nog steeds geen sportschoolfan, maar daarom train ik lekker thuis, ideaal! Ik dacht dat ik op zou geven, zou gaan smokkelen en skippen. Maar niks van dat alles. Al na een week kreeg ik er echt plezier in.

Ik maak heerlijke wraps, gebruik de recepten voor de gezonde varianten van fastfood en eet vooral niet alleen maar sla of rechtsdraaiende yoghurt. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik neem zelfs mijn trainingsspullen mee op vakantie…

— Natalie

Het plan van Natalie

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Natalie

Nadine de Goed (34)

4.4 / 5

2337 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.