Naomi:

Ik voel mij steeds fitter

Naomi wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Naomi

Toen ik begon aan Personal Body Plan kreeg ik reacties als “maar dat heb jij toch niet nodig”, “jij bent toch al slank genoeg”. Dit klopte ook, maar toch was ik niet blij met hoe ik mij voelde, zowel lichamelijk als mentaal. Het lukte mij nooit echt om balans te vinden, na een periode fanatiek bezig te zijn viel ik vervolgens weer terug in oude gewoontes.

Personal Body Plan en de steun van mijn Personal Body Coach Marinke geven mij de stok achter de deur om dagelijks de juiste keuzes te maken en hier stap voor stap een levensstijl van te maken. Het geeft mij enorm veel motivatie om mij steeds fitter te zien worden en te voelen.

Ik ben er nog niet, maar ik heb in deze periode met Personal Body Plan al meer regelmaat gevonden en lichamelijke progressie geboekt dan ik ooit had durven dromen!

— Naomi

Het plan van Naomi

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Naomi

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2885 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.