Naomi (25):

Ik ben blij en trots op wat ik heb bereikt en ik probeer zoveel mogelijk te genieten

Naomi wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Naomi

In 2015 ben ik voor het eerst met Personal Body Plan begonnen. Binnen 6 maanden had ik al mooi resultaat en had er vertrouwen in dat ik het daarna zelf wel weer kon. Wat tot op zekere hoogte gelukt is.

Maar al snel veranderde veel in mijn leven (afstuderen, samenwonen, fibromyalgie), waardoor mijn resultaat binnen een korte tijd verloren was en ik uiteindelijk flink ben aangekomen.

Iets meer dan een jaar terug durfde ik de stap weer te zetten om weer een gezonde levensstijl te gaan ontwikkelen, weer met de hulp van Personal Body Plan. De stok achter de deur had ik eerder als heel prettig ervaren en met trainen moest ik weer vanaf 0 beginnen, dus begeleiding van een coach was zeer welkom!

Inmiddels heb ik minder bereikt dat ik had gehoopt, maar er is zeker wat gebeurd! Ik ben al 10 kilo afgevallen, wat alleen al in mijn gezicht te zien is. Oude kleding begint weer te passen, wat mij een heel fijn gevoel geeft.

Ondanks dat ik nog niet ben waar ik zijn wil, ben ik blij en trots op wat ik wel al bereikt hebt en ik probeer er zoveel mogelijk van te genieten.

Wat ik voornamelijk heb geleerd tijdens mijn eigen proces is dat het geen zin heeft om jezelf voor de gek te houden. Eerlijk zijn naar mijzelf in wat ik doe en laat, waardoor ik in deze situatie terecht was gekomen, is het grootste inzicht geweest.

Mijn Personal Body Coach Femke Meindertsma (@pbpfemmes) is daar, zonder te oordelen, een grote hulp in geweest. En nog leuker: ondertussen heb ik al een aantal deelnemers die ik zelf mag begeleiden met het behalen van hun doelen als Personal Body Coach!

— Naomi

Het plan van Naomi

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Naomi

Femke Meindertsma (35)

4.57 / 5

248 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.