Naomi (41):

Ik heb meer zelfvertrouwen, meer energie en zit lekkerder in mijn vel

Naomi wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Naomi

Het is nooit te laat om te beginnen. Ik volgde Personal Body Plan op social media en zag vooral veel slanke, sportieve twintigers zonder kinderen. Toch heb ik de moed bij elkaar verzameld en ben ik met Personal Body Plan begonnen. Ik trainde thuis met pbp@home. Ideaal in combinatie met kinderen thuis.

Sinds Personal Body Plan voel ik mij fitter. Ik heb meer zelfvertrouwen, meer energie en zit lekkerder in mijn vel. Ik ben 41 jaar en heb een druk leven met vier kinderen en een baan. Voordat ik begon was ik sneller moe. In de avond hing ik op de bank, vaak ook nog met een glas wijn en een zak chips.

Ik ben trots op mijn resultaat. Het is mij gelukt een nieuwe levensstijl op te pakken met meer sporten en bewuster eten. Maar ik blijf zeker ook nog genieten van het leven!

 

— Naomi

Het plan van Naomi

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Naomi

Anneke Rijks (32)

4.81 / 5

2193 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.