Nadine (29):

Ik voel me goed en ik voel me fit als moeder van twee kinderen die bijna 30 jaar is

Nadine wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Nadine

Na twee bevallingen en de magische leeftijd van 30 jaar die eraan zit te komen vond ik het tijd om hard aan het werk te gaan om weer de beste versie van mezelf te worden.

Personal Body Plan is voor mij een way of life geworden. Geen restricties, maar genieten en keuzes maken die passen bij je plan. Dat wil niet zeggen dat het allemaal makkelijk is en vanzelf gaat, nee zeker niet. Ik heb geleerd dat ik keuzes voor mezelf moet maken en niet omdat anderen bepaalde verwachtingen van me hebben.

Ik train drie keer in de week, naast mijn fulltime werkzaamheden als Personal Body Coach, het zorgen voor mijn twee kinderen, het huishouden en een sociaal leven. Dat deed ik ook op momenten dat ik even geen zin had of eigenlijk te druk was met andere dingen, want ja die momenten zijn er voor mij ook.

Met mijn doel voor ogen en een Personal Body Coach die me flink achter de kont aan zit, heb ik nu een resultaat bereikt waar ik onwijs trots op ben.

Waar ik in het verleden momenten had, waarbij ik moeilijk van mijn eigen lichaam kon houden, heb ik nu geleerd dat ik mezelf niet hoef te vergelijken met anderen. Ik vergelijk mezelf alleen nog maar met mezelf en ik weet dat ik het beste uit mezelf kan halen door eraan te werken. Juist daardoor ben ik weer van mijn lichaam gaan houden.

Je denkt nu misschien ‘Als Personal Body Coach weet je zelf toch precies hoe en wat en dan heb je die stok achter de deur toch niet nodig?’. Ja, het is heel makkelijk om dingen tegen anderen te zeggen en te vertellen hoe je dingen het beste kan aanpakken, maar om dit zelf ook in praktijk te brengen is soms nog best wel eens lastig.

Ik ben mijn Personal Body Coach Jeffrey super dankbaar dat ik mede door hem weer zover ben gekomen. We zijn er nog niet, want ik heb nog steeds doelen. Zolang je doelen blijft houden kan je ergens naartoe werken. Zonder doelen voor ogen weet je ook niet goed welke weg je moet belopen om er uiteindelijk te komen. Dus ik ga lekker door.

Ik voel me goed en ik voel me fit en dat was wat ik wilde bereiken als moeder van 2 kinderen die bijna 30 jaar is 🙂

— Nadine

Het plan van Nadine

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Nadine

Jeffrey Goos (31)

4.7 / 5

3119 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.