Nadine (31):

Na de start zag ik in korte tijd al zoveel veranderen

Nadine wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Nadine

Ik heb nooit op m’n voeding gelet en al helemaal niet gesport. Ik dacht altijd dat ik sporten niet leuk vond, maar blijkbaar deed ik niet op de juiste manier.

Een vriendin begon met Personal Body Plan en ik dacht: oke, let’s go, ik ga ook. Het was tijd. Ik voelde mezelf niet lekker meer met hoe ik eruitzag, en hoe m’n kleren stonden.

Na de start zag ik in korte tijd al zoveel veranderen, dat gaf extra motivatie om door te gaan. Ik ben het sporten in de sportschool (als het weer kan) echt leuk gaan vinden en ben uiteindelijk dus ook van twee naar drie per week gegaan.

Aan het begin was ik ook nog vrij “streng” qua voeding, maar ik merkte al gauw dat je na een avondje drinken of pizza eten je echt niet direct aankomt. Zolang je het de volgende dag maar weer gewoon oppakt. Je verpest niks, want je volgt geen dieet. En dat idee is ook echt goed voor je mindset.

Voor nu heb ik geen grootse doelen meer, anders dan stabiel blijven en lekker sporten. Ik heb na 1,5 jaar weer verlengd met een jaar, omdat ik het een mooie stok achter de deur vind.

Daar helpt m’n Personal Body Coach Lynn me ook super goed bij. Lynn weet me altijd op te peppen met haar leuke berichten, ze is super lief en laat ook veel van zichzelf zien. Wat haar doelen zijn, hoe zij dingen aanpakt.

Dat is fijn omdat je dan meer het gevoel krijgt dat je het samen doet. Ze kijk goed naar m’n voeding, geeft aan waar ik op moet letten en geeft vaak goede tips. Ben super blij met haar, dus ze zit nog een jaar aan me vast. 😉

— Nadine

Het plan van Nadine

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Nadine

Lynn Tackaert (35)

4.77 / 5

4024 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.