Nadine (28):

Ik ben nu 14.5 kilo lichter

Nadine wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Nadine

Eerder ben ik op eigen kracht bijna 20 kilo afgevallen. Maar als ik hierop terugkijk had ik geen balans. Ik was erg streng voor mijzelf en er was geen ruimte meer om te genieten.

Een tijd daarna werd ik zwanger van mijn tweeling die geboren is in mei 2018. Hierna had ik even genoeg aan mijzelf en de kleintjes. Mijn gewicht ging weer omhoog. Mijn kleren gingen steeds strakker zitten en ik werd steeds minder happy met mijzelf. Op een gegeven moment was dit genoeg en besefte ik dat ik hiermee aan de slag wilde gaan.

Ik wilde nu balans en begeleiding en schreef me daarom voor Personal Body Plan in. En kijk waar ik nu sta! Ik ben 14.5 kilo lichter en gestart op de dag dat de sportscholen dichtgingen. Ik voel me fitter, meer in balans en ik neem weer tijd voor mijzelf. Alles staat niet meer in het teken van de kindjes en mijzelf achter stellen.

Dus ik heb alles gedaan met PBP@Home. Sinds drie weken voel ik ook de ruimte om thuis los te laten en in de sportschool te sporten, los van thuis en mijn gezin. Zonder mijn lieve en motiverende Personal Body Coach Kirsten Hogendoorn had ik niet gestaan waar ik nu stond, vooral op mentaal gebied niet. Ze heeft me vaak teruggeven niet te streng voor mijzelf te zijn en ze heeft me geholpen om balans te vinden.

Ik heb geleerd om andere (niet mindere) keuzes te maken en ze heeft me veel tips gegeven hoe ik kan blijven genieten en mijzelf hier niet alles bij hoef te ontzeggen. Het voelt als een levensstijl die ik me steeds meer eigen aan het maken ben. Ik kan oprecht zeggen dat ik trots op mezelf ben.

— Nadine

Het plan van Nadine

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Nadine

Kirsten Hogendoorn (31)

4.74 / 5

4911 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.