Kimberley:

Na mijn bevalling was ik niet tevreden met mijn lichaam

Kimberley wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Kimberley

Mijn vriend is vorig jaar begonnen met Personal Body Plan. Ik was verbaasd hoe snel je resultaat zag. Ik vond het knap van hem, ik hou namelijk van lekker en meestal ongezond eten. Toen ik zwanger raakte liep het aardig uit de hand. Ik at alles wat los en vast zat. Toch kwam ik vrij weinig aan waardoor ik dacht het ongezonde en veel eten maakt toch niet uit, dus bleef ik lekker door eten. ⠀

Na mijn bevalling was ik niet tevreden over mijn lichaam. Ik schaamde me en was erg onzeker over. Wat eigenlijk bijna alle vrouwen hebben na de bevalling. Ik vond dat het roer om moest en besloot ook te beginnen met Personal Body Plan. Ik voelde me al snel fit en besloot me in te schrijven. ⠀

Zeven weken na mijn bevalling ben ik gestart met PBP@Home onder begeleiding van mijn Personal Body Coach Verena Sneijder, dit is makkelijk te combineren met een kleine in huis. Geen gedoe met opvang of plannen met mijn vriend wie er gaat sporten etc. Ik ben nu bezig met mijn laatste maand en ben erg tevreden met het resultaat. Ik ben er nog niet maar daar blijven we aan werken!

— Kimberley

Het plan van Kimberley

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.