Mila (30):

Na 6 maanden was ik 9 kilo afgevallen en zat ik dus ruim onder mijn trouwgewicht!

Mila wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Mila

Door een vriendin werd ik geïnspireerd om Personal Body Plan te gaan proberen. Ik zat 3 maanden na mijn bevalling niet lekker in mijn vel. Hoewel ik “maar” 5 kilo boven trouwgewicht zat, had de keizersnede er goed ingehakt, had in weinig energie en zat ik niet strak in mijn vel.  

Ik was vastbesloten om niet zo’n moeder te worden die zegt: “er mogen nog wel een paar kilo’tjes af”. Ik wilde mezelf erg graag bewijzen dat ik als mama nog steeds strak in het vel kan zitten! Mijn coach heeft me geweldig geholpen om het goed op te bouwen. Juist rustig beginnen, je aan je caloriebudget houden en vooral dingen doen die je vol kunt houden.  

Na 6 maanden was ik 9 kilo afgevallen en zat ik dus ruim onder mijn trouwgewicht! Ik heb zoveel complimenten ontvangen, zit lekker in mijn vel en heb nu ook de balans. Ik kan een avondje chips prima combineren met gezonde voeding de volgende dagen. Het bevalt zo goed dat ik na 6 maanden door ben gegaan en ik ben trots om te zeggen dat ik mijn streefgewicht nog altijd heb! Ik heb meer energie (zelfs met baby) en hou het sporten langer vol. Ik ga hier voorlopig nog wel mee door, ook bij een eventuele volgende zwangerschap!  

Jacqueline heeft me op een gefaseerde manier kennis laten maken met Personal Body Plan en heeft samen met mij realistische doelen gesteld. Hierdoor waren ze voor mij haalbaar en bleef ik gemotiveerd. Ik ben af en toe te streng voor mezelf en zij helpt me de balans te vinden. Als ik nu een avond een reep chocola eet, is niet mijn hele week verpest en moet ik juist doorzetten met gezond eten! Ook haar leuke mails relativeren de dagelijkse uitdagingen en laten zien dat alles om de balans draait! 

 

— Mila

Het plan van Mila

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Mila

Jacqueline Hoge (50)

4.68 / 5

3384 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.