Hilde:

‘Morgen ga ik beginnen’, riep ik altijd

Hilde wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Hilde

‘Morgen ga ik beginnen’, riep ik altijd. En dat dan jaren lang. Na de geboorte van mijn tweede kind moest er wat gebeuren. Maar wat ik ook probeerde, het lukte mij maar niet om die kilo’s kwijt te raken. Ik at dan overdag heel weinig, maar ’s avonds, als de kinderen op bed lagen, snaaide ik alles wat ik tegenkwam uit de kasten. Na vier jaar gold het excuus van zwangerschapskilo’s niet meer.

Door Personal Body Plan heb ik weer opnieuw leren eten. De trainingsschema’s hebben ervoor gezorgd dat ik krachttraining oprecht leuk ben gaan vinden. Het is niet gemakkelijk om een drukke baan, een gezin en een privéleven te combineren met een nieuwe, gezonde lifestyle. Dan is het zó fijn om ook nog eens door mijn Personal Body Coach Marleen van der Horst geholpen te worden! Zij weet als geen ander hoe lastig het soms is om alle ballen in de lucht te houden.

Inmiddels ben ik mijn tweede periode in gegaan en ben al supertrots op wat ik tot nu toe heb bereikt. Inmiddels zo’n 15 kg lichter, maar nog veel belangrijker: ik voel me fitter en energieker dan ooit te voren. Als naast mijn man, zelfs mijn kinderen roepen dat ze trots op me zijn, is mijn missie al geslaagd!

— Hilde

Het plan van Hilde

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Hilde

Marleen van der Horst (41)

4.77 / 5

1612 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.