Monique:

Je zult versteld staan over wat mogelijk is!

Monique wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Monique

Ook ik volgde al een paar jaar Personal Body Plan op social media. Ik had het voornemen om na de geboorte van mijn tweede kind ervoor te gaan. Ik gaf mezelf een jaar de tijd om te ‘ontzwangeren’ en daarna zou ik beginnen.

Na een jaar zat ik weer een beetje op mijn oude energielevel en toen wilde ik doorpakken. Ik wilde met Personal Body Plan starten. Na de feestdagen wilde ik gelijk het nieuwe jaar goed beginnen. Ik zat al wel weer op mijn oude gewicht, maar was ik toch niet helemaal tevreden.

Wat ben ik verrast over wat ik met Personal Body Plan heb kunnen bereiken! Ergens is een knop omgezet en is het eigen geworden. Doordat ik Personal Body Plan @home doe heb ik alle vrijheid om te gaan sporten wanneer ik wil, bijvoorbeeld wanneer de kids lekker op bed liggen!

Ik kan iedereen die Personal Body Plan overweegt het aanraden. Je zult versteld staan over wat mogelijk is!

 

— Monique

Het plan van Monique

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Monique

Nadine de Goed (34)

4.4 / 5

2337 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.