Monica:

Ik heb vertrouwen gekregen in mijn lichaam, geniet van al het lekkere eten en haal voldoening uit mijn trainingen.

Monica wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Monica

Inmiddels ben ik ruim twee jaar bezig met mijn Personal Body Plan.

Van Personal Fat Burning @Home naar Personal Muscle Shaping @Gym. Hierbij heb ik zowel fysieke als mentale progressie geboekt. In het begin voornamelijk fysiek, maar hoe verder ik in mijn plan kwam, hoe meer ook op mentaal gebied.

Op een gegeven moment mistte ik de uitdaging bij het thuis trainen. Daarom ben ik uit mijn comfort zone gestapt en heb ik de overstap gemaakt naar trainen in de gym. Het motto van Personal Body Plan is tenslotte: “Doe wat werkt voor jou!”

Het is niet altijd makkelijk (geweest). Ik was (en ben soms) erg streng voor mezelf. Mijn lieve coach Whitley laat me inzien om naar de positieve punten te kijken in plaats van te focussen op dat putje in mijn billen of dat stuk chocola wat ik teveel heb gegeten. Hierdoor heb ik gaandeweg geleerd te genieten van het proces.

Natuurlijk eet ik nog chocola of (mijn grote verslaving) pindakaas. Ook eet ik regelmatig buiten de deur. En ja, soms eet ik hierbij wel eens meer dan nodig is, maar de dag erna ga ik gewoon door waar ik gebleven was en weet dat mijn progressie heus niet direct in gevaar komt.

Ik heb vertrouwen gekregen in mijn lichaam, geniet van al het lekkere eten en haal voldoening uit mijn trainingen. Ik kijk ernaar uit om mijn lichaam de komende tijd verder te shapen en sterker te maken. De kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan zorgden ervoor dat ik me heb aangemeld voor Personal Body College. Hopelijk kan ik binnenkort zelf aan de slag als Personal Body Coach om mensen te inspireren, motiveren en leren genieten van het proces om de fitste versie van zichzelf te worden. ⠀

Mijn coach Whitley is altijd enthousiast. Door haar heb ik geleerd minder streng voor mezelf te zijn en vertrouwen te hebben in mijn eigen kunnen.

— Monica

Het plan van Monica

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.