Monica (28):

Ik heb een manier gevonden om gezond en verantwoord te eten en tegelijkertijd te kunnen genieten van etentjes

Monica wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Monica

26 weken geleden ben ik begonnen met Personal Body Plan en vanaf het eerste moment was ik enthousiast. Mijn doel was om écht eens fit te worden. Ik deed al een aantal jaar CrossFit en at redelijk gezond, maar toch had ik niet het lichaam wat wilde.

Mijn Personal Body Coach Tamara Petrus (@tamarapetrus) heeft mij laten inzien dat ik met kleine aanpassingen mijn doel kon bereiken. Ik heb echt niet drastisch mijn leven omgegooid. Ik vond het makkelijk vol te houden en van mijn coach kreeg ik goede tips gericht op mij persoonlijk.

Personal Body Plan is geen standaard plan en voor iedereen werkt het iets anders. Nu ben ik op een punt beland dat ik mijn resultaat wil behouden.

Ik heb een manier gevonden om gezond en verantwoord te eten en tegelijkertijd te kunnen genieten van borrels en etentjes, hetgeen ik het moeilijkst vond. Nu besef ik dat dat prima samen gaat, zolang er maar balans is.

— Monica

Het plan van Monica

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Monica

Tamara Quezada (26)

4.6 / 5

651 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.