Monica:

Nu ik terugkijk naar mijn beginfoto ben ik wel degelijk tevreden met mijn fysieke en mentale verandering

Monica wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Monica

Trots zijn op jezelf is de beste motivatie en dat gevoel gun ik iedereen! Iedereen die mij kent weet dat ik niet snel tevreden ben met de dingen die ik doe. Nu ik terugkijk naar mijn beginfoto ben ik wel degelijk tevreden met mijn fysieke en mentale verandering. Ik ben er nog niet en ik zal nog zeker een paar keer struikelen, maar ik heb geleerd dat dit erbij hoort en dat is oké.

Toen ik op 29 mei 2015 begon met Personal Body Plan ben ik volledig in het diepe gesprongen. Ik haatte sporten, voelde mij onzeker over mijn lichaam en ik had weinig energie. Door Personal Body Plan heb ik inzicht gekregen in mijn denken, doen en laten op zowel het gebied van voeding, training, gedrag en herstel. Hierin probeer ik mijn balans te vinden.

Wanneer dit iets minder gaat is mijn Personal Body Coach Lynn er altijd om mij op te peppen, dat duwtje in mijn rug te geven en antwoord te geven op al mijn vragen. Ik zou tegen iedereen die twijfelt over personal Body Plan willen zeggen; durf te investeren in jezelf!

— Monica

Het plan van Monica

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Monica

Lynn Tackaert (35)

4.77 / 5

3969 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.