Mitzi (25):

Ik ben voor mijzelf een nieuwe lifestyle aan het creëren

Mitzi wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Mitzi

In 2017 ben ik gestart met een half jaar Personal Body Plan. Aan het einde van mijn half jaar was ik hartstikke tevreden met mijn resultaat.

Direct na mijn plan ben ik een paar maanden in het buitenland geweest voor werk. Ik had weinig regelmaat, houvast en die fijne stok achter de deur was weg. Al snel verviel ik weer in mijn oude patroon.

Daarom ben ik afgelopen mei weer begonnen met Personal Body Plan en dit is de beste beslissing ooit geweest. De regelmaat is weer terug en ik ben voor mijzelf een nieuwe lifestyle aan het creëren.

Marco is een geweldige Personal Body Coach. Hij weet op de juiste momenten net dat extra beetje motivatie te geven en te helpen waar ik het nodig heb.

— Mitzi

Het plan van Mitzi

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.