Mitzi (26):

Door Personal Body Plan merk ik dat ik niet alleen fysiek, maar ook mentaal vooruitgang boek

Mitzi wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Mitzi

Twee jaar geleden ben ik begonnen met mijn eerste half jaar Personal Body Plan. Na een korte stop, waarin ik merkte dat ik de houvast echt heel fijn vond en toch ook wel nog nodig had, heb ik mijn plan weer opgepakt. In het begin merkte ik dat mijn motivatie toch iets minder was dan ik dacht, maar inmiddels is deze beter terug dan ooit.

Sinds enkele maanden is Thomas Groen mijn Personal Body Coach en het wisselen heeft mij zeker goed gedaan. Hij motiveert me onwijs en ondanks dat ik mijn plan goed onder controle heb, geeft hij me hele fijne tips. Zo blijf ik bewust nadenken om de gewenste progressie te blijven boeken en niet alleen maar op de automatische piloot door te gaan.

Door Personal Body Plan merk ik dat ik niet alleen fysiek, maar ook mentaal vooruitgang boek. Doordat ik mijzelf bepaalde gewoontes heb aangeleerd, heb ik meer tijd en ruimte voor andere dingen waar ik gelukkig van word.

— Mitzi

Het plan van Mitzi

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.