Mirjam:

Mijn hele mindset is anders geworden en dat had ik van tevoren nooit verwacht!

Mirjam wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Mirjam

“Vandaag was een slechte dag. Dus kan ik nu prima die borrelplank, reep chocola en fles wijn nemen. Morgen ga ik echt op mijn eten letten. Morgen wordt het een goede dag.”

Zo dacht ik voordat ik aan Personal Body Plan begon. Ik dwong mezelf om uren in de week op de hometrainer te fietsen. Op die manier had mijn bourgondische levensstijl niet te veel impact op mijn lichaam. Als je me toen had verteld dat je een bourgondische levensstijl kunt naleven en tegelijkertijd lekker in je vel kan zitten, had ik je vierkant uitgelachen.

Ondertussen ben ik enorm gaan genieten van gezond eten en is er zat ruimte voor een borrel of etentje. Met mate is alles mogelijk. Ik had een hekel aan de sportschool en daarom begon ik met thuis trainen. Later deed ik de home trainingen in de gym. Ik vond de apparaten toen nog wat heftig.

Ondertussen sta ik 4 keer per week in het krachthonk. Ik hou nog steeds enorm van lekker eten. Hierdoor gaat de progressie langzaam, maar het gaat! Ik ben megatrots dat ik na 15 maanden stukken slanker ben, strakke kleren aandurf en regelmatig naar de sportschool ga. Mijn hele mindset is anders geworden en dat had ik van tevoren nooit verwacht!

— Mirjam

Het plan van Mirjam

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Mirjam

Marleen van der Horst (40)

4.77 / 5

1612 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.