Mireille (32):

Er zijn aardig wat kilo’s af en ik merk dat ik weer een stuk blijer word als ik in de spiegel kijk

Mireille wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Mireille

Sporten in de sportschool, dat is echt niks voor mij. Maar toen zei iemand tegen mij dat je met Personal Body Plan ook thuis kunt sporten. Toen was ik om!

Thuis sporten werkt voor mij super goed, aangezien ik ook een zoontje heb van drie jaar en ik dit zo makkelijk kan combineren. Ondertussen zijn er aardig wat kilo’s af en merk ik dat ik weer een stuk blijer word als ik in de spiegel kijk!

Ik voel mij zelfverzekerder doordat ik mijzelf zo veel mooier vind en ik word steeds blijer met mijzelf. Ik ben nog niet waar ik wil zijn maar daar gaan we het komende jaar hard aan werken.

Zonder de hulp van mijn Personal Body Coach Doret van Troost (@doretvantroost) had ik dit echter niet bereikt! Wat een topper is dat! Zo motiverend en geeft goeie tips! Dus aankomend jaar zit ze nog aan mij vast, haha!

— Mireille

Het plan van Mireille

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.