Miranda:

Als ik het kan, kan jij het ook zeker!

Miranda wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Miranda

Mijn grootste progressie sinds de start van Personal Body Plan is absoluut het geestelijke gedeelte. Na mijn eerste zwangerschap was ik 40 kilo aangekomen en woog ik 109. Geheel op eigen kracht en met veel discipline lukte het mij om 20 kilo af te vallen. Het duurde wel een aantal jaar, want het ging niet van harte.

Vlak daarna leerde ik via een vriendin Personal Body Plan kennen. Zij had zoveel progressie en dat wilde ik ook! Wat een verademing was Personal Body Plan. Wat een duidelijkheid en wat een progressie. Hier was ik naar op zoek.

Vooral de duidelijkheid. Je leert dat het op zich niet moeilijk is om af te vallen, maar het volhouden wel. Dat is vaak de valkuil. Met Personal Body Plan heb ik er een lifestyle van gemaakt en mijn hele gezin profiteert mee. De meeste voldoening haal ik uit dat je gewoon alles kan eten. Ook bij verjaardagen en zeker als ik uiteten ga. De volgende dag de draad oppakken, dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Ik weet nu inmiddels dat het kan. Als ik het kan, kan jij het ook zeker! Inmiddels ben ik al met mijn 7e periode van Personal Body Plan bezig, want je bent nooit uitgeleerd. Ook heb ik mijn Personal Body Coach certificaat gehaald zodat ik zelf deelnemers kan coachen. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn deelnemers resultaat te behalen.

— Miranda

Het plan van Miranda

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Miranda

Tessa Benda (28)

4.76 / 5

990 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.