Miranda (50):

Ik ga nog steeds uit eten, maar maak bewustere keuzes

Miranda wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Miranda

Ik heb nooit extreem overgewicht gehad, maar ik heb nooit echt een goede balans kunnen vinden tussen eten en sporten. Naarmate ik ouder werd en in de overgang kwam, ging het afvallen steeds moeizamer.

Eigenlijk wilde ik jaren geleden al starten met Personal Body Plan, maar ik dacht: dat lukt mij nooit. Maar uiteindelijk heb ik toch besloten dat ik dit eens moest gaan proberen.

Ik kan nu zeggen dat ik het jaren eerder had moeten proberen. En nee, ik eet niet alleen maar sla. Ik drink ook gewoon nog steeds een wijntje en ga lekker uit eten, maar maak nu een bewustere keuze.

In het begin vond ik het invoeren van het eten wel een gedoe maar ik kwam er al snel achter dat ik in de avond alles al kon invoeren voor de volgende dag. Dat heeft mij enorm geholpen.

Ik train zelf drie keer per week in de sportschool. En wat is het toch heerlijk dat ik alleen het schema hoef te volgen. Ik ben er nog niet, maar ben al enorm goed op weg.

Daarnaast ben ik ontzettend blij met mijn Personal Body Coach Jacqueline Hoge. Als ik hulp nodig heb, staat ze voor mij klaar en komt met goede ideeën en tips. Ze stuurt regelmatig een leuke mail. Ook laat ze mij enorm vrij om mijn eigen weg te vinden in deze nieuwe leefstijl. Voor mij werkt dat goed.

— Miranda

Het plan van Miranda

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Miranda

Jacqueline Hoge (50)

4.68 / 5

3384 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.