Milou (28):

Het allerbelangrijkste is dat ik me een stuk fitter en lekkerder in mijn vel voel!

Milou wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Milou

Vele malen zag ik al de progressiefoto’s voorbijkomen op de social media kanalen. Zelf was ik wekelijks in de sportschool, maar bereikte ik niet mijn doelen. Om die reden ben ik begonnen met Personal Body Plan en startte ik met het Fat Burning Plan.

In het begin moest ik even inkomen om al je voeding te fotograferen, maar ook om in alles wat je eet bewuste keuzes te maken. Nu ben ik meer dan een half jaar verder en is het een gewoonte geworden.

Ook ben ik inmiddels al 10 kg kwijt! Daarnaast krijg ik regelmatig complimenten van mensen om mij heen. Het allerbelangrijkste voor mij is dat ik me een stuk fitter en lekkerder in mijn vel voel!! Ik kan dit iedereen aanraden!

Mijn Personal Body Coach is Charlotte, ze stimuleert en komt met opties en tips. Ze vult aan waar nodig en motiveert je met je weg naar succes.

— Milou

Het plan van Milou

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Milou

Charlotte de Ruiter (30)

4.53 / 5

1784 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.