Danique (24):

Mijn spieren komen nog beter uit en ik ben trots op dit resultaat

Danique wilde fit worden na haar zwangerschap en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Danique

Ik ben altijd al sportief en fit geweest. Voor mijn zwangerschap deed ik 4x in de week crossfit en was ik fit en afgetraind. Tijdens mijn zwangerschap ben ik blijven sporten en 6 weken na de bevalling heb ik het sporten direct weer opgepakt.

Ik was al gauw wel weer in redelijk goede conditie, maar wilde graag weer mijn spieren terug en me weer zo fit en energiek voelen. Voor mijn zwangerschap deed ik maar wat wat betreft mijn voeding, maar nu wilde ik het goed aanpakken. Zo ben ik bij Personal Body Plan terechtgekomen en word ik gecoacht door Personal Body Coach Margot Pors.

Ik ben bezig met het opbouwen van spieren en kracht. In het begin dacht ik dat het niet lukte, omdat het aankomen maar niet ging en ik juist afviel. Langzaam werden mijn calorieën omhoog gegooid en dat merkte ik tijdens het sporten. Ik heb meer kracht, energie en voel me fit. Ik was bang dat spieropbouw zou betekenen dat ik minder afgetraind zou lijken, maar het tegendeel is waar. Mijn spieren komen nog beter uit en ik ben trots op dit resultaat.

Mijn Personal Body Coach heeft mij het vertrouwen gegeven dat mijn lichaam best wat aan voeding kan hebben zonder dat ik daar dik van word. Ze heeft mij geleerd dat aankomen soms net zo moeilijk is als afvallen en dat consistentie, maar vooral geduld daarvoor nodig is.

— Danique

Het plan van Danique

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Danique

Margot Pors (38)

4.85 / 5

1464 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.