Nick (31):

Mijn reis om fit te worden hebben mij een fitter lichaam opgeleverd waar ik ook echt trots op mag zijn!

Nick wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Nick

Ik ben sinds 2009 al op en af bezig geweest met fitness, maar ik heb dit nooit op een duurzame manier gedaan. Met Personal Body Plan had ik een stok achter de deur. Ik was namelijk niet meer blij met mijn fysiek en zag dat mijn buik steeds meer zichtbaar was.

Vanaf dag een was Personal Body Plan een heel goede leidraad waarbij de gedragslessen een belangrijke aanvulling zijn ten opzichte van andere methodes. Ik zag binnen een aantal weken al direct resultaat wat natuurlijk enorm motiveerde. Tot op de dag van vandaag is het heel goed vol te houden omdat het eetpatroon niet eenzijdig is, omdat ik dit volledig zelf kan kiezen

Mijn Personal Body Coach Bob herinnert mij altijd even om de juiste dingen bij te stellen, maar is bovenal altijd pro-actief aan het coachen. Ik ben behoorlijk zelfstandig mijn programma aan het doorlopen. De juiste tips en tricks van Bob zijn voor mij net dat zetje dat ik nodig heb. Ik ben zeer tevreden over deze aanpak!

Mijn reis om fit te worden hebben mij een fitter lichaam opgeleverd waar ik ook echt trots op mag zijn. De lange werkdagen en ook stress zorgden eerder voor vermoeidheid, dat is nu enorm verbeterd. Ook mentaal gezien ben ik fitter geworden door consequent te eten en te trainen. Dit is te danken aan de discipline en het kunnen verzetten van gedachtes tijdens de trainingen.

— Nick

Het plan van Nick

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Nick

Bob Franssen (37)

4.58 / 5

2393 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.